Taxi naar uw bestemming

TRANSFER VLIEGVELD HATO

Zoek je een transfer van of naar vliegveld Hato die betrouwbaar, netjes en klantvriendelijk is? Dan moet je reserveren bij Dushi Taxi. Met haar vrolijke gele bus (met airco) rijdt Natasja je veilig en snel naar je accommodatie. Met vaste tarieven per bestemming; wel zo transparant. Natasja is eigenlijk altijd volgeboekt, dus reserveer snel!

Regel het vooraf: je transfer!

Als je na een vlucht van minimaal 9 uur aankomt op Curaçao wil je eigenlijk nog maar één ding: zo snel en makkelijk mogelijk naar je accommodatie. En als het even kan wel een beetje relaxed zonder al te veel omrijden en dat je niet het gevoel krijgt dat jij net weer die ene taxi hebt die de toeristen altijd teveel laat betalen.
Alleen al daarom is het handig om vooraf je transfer van vliegveld Hato naar je accommodatie te regelen. Niet voor niets is Dushi Taxi één van de meest geboekte taxi-busjes van Curaçao!

Transfer bij elke inkomende en uitgaande vlucht

Dushi Taxi – Transfer Hato

 • Vooraf duidelijkheid: vast tarief per bestemming
 • Ruime bus voor max. 8 personen incl. bagage
 • Luxe bus met airco

Met de altijd vrolijke Natasja die onderweg over het eiland vertelt

Is Dushi Taxi al geboekt door een ander, dan helpt Natasja je aan een betrouwbare collega.

Vervoer van vliegveld naar accommodatie

Als je aankomt op vliegveld Hato van Curaçao ben je uiteraard niet de enige die zo snel mogelijk echt van de vakantie wil gaan genieten. Een deel van de toeristen die bij jou in het vliegtuig zaten zullen pakketreis geboekt hebben en met een bus van de touroperator naar de accommodatie gebracht worden. Maar steeds meer mensen moeten zelf hun vervoer naar de accommodatie zelf regelen. Denk alleen al aan de B&B-bestemmingen die de laatste jaren enorm in opkomst zijn door sites als Airbnb. Je kunt natuurlijk gewoon op de gok het vliegveld uitlopen en instappen in de eerste de beste taxi, maar dan weet je niet altijd precies waar je aan toe bent; voor je het weet begint je vakantie met een kleine domper door een flinke taxi-rekening en wordt je 2 uur lang kriskras over het eiland gereden.

Vooraf reserveren verplicht

Dushi Taxi van Natasja is niet voor niets een begrip op Curaçao. Vrijwel alle bewoners van Curaçao die wel eens vliegen zijn ooit wel in haar taxibus vervoert. Natasja is klantgericht, altijd vrolijk en ze communiceert vooraf duidelijk over de details van jouw taxirit, zoals de kosten en de tijd dat je opgehaald wordt. Maar ja, dat heeft wel één nadeel: Dushi Taxi is zeer populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking en daardoor vaak volgeboekt. Dus als je relaxed naar je accommodatie wilt rijden (of juist na je vakantie van de accommodatie terug naar het vliegveld), dan moet je echt vooraf reserveren bij Dushi Taxi.

Dushi Taxi Curacao Natasja

Taxi wel of niet delen

Omdat Dushi Taxi veel gevraagd is, kan het voorkomen dat -als er voldoende ruimte is- jullie de taxibus delen met anderen. Uiteraard doet Natasja dit alleen als de bestemming van alle passagiers redelijk bij elkaar in de buurt ligt, dus het is niet zo dat je door een mede-passagier een half uur langer in de taxi zit. Als dit zich voordoet, dan worden jullie taxikosten verminderd met US$ 5 of NAF 10,-.

Wanneer je de taxi NIET wilt delen, geef dat ook even meteen aan in de reservering. Dan zal Natasja voor een geschikte oplossing zorgen door de andere gasten of jullie met een andere betrouwbare taxi mee te sturen.
Let op: Dit geldt alleen voor vervoer vanaf jullie accommodatie terug naar het vliegveld of naar een andere locatie! Als je aankomt op Curaçao na een lange vlucht heb je echt geen zin in een gedeelde taxi en Natasja begrijpt dat. Dushi Taxi laat de taxi nooit gedeeld worden als het om een pick-up service gaat van het vliegveld naar jullie accommodatie.

Tarieven Hato-transfers

Ter indicatie de tarieven van enkele bestemmingen vanaf Hato Airport:

 • Hilton/Piscadera area: US$ 30,-
 • Otrabanda: US$ 30,-
 • Punda/Pietermaai: US$ 35,-
 • Mambo Beach/Seaquarium: US$ 40,-
 • Jan Thiel: US$ 45,-

Vermelde tarieven zijn indicatief, voor 1 t/m 4 personen, tussen 06:00 en 23:00. Bij meer dan 4 personen zal per persoon een extra toeslag berekend worden.
Tussen 23:00 en 06:00 geldt het nachttarief waarbij 25% extra wordt berekend t.o.v. het standaard tarief.

Meeting Point Dushi Taxi op Hato Airport

Als je aankomt op Hato Airport is het altijd druk en zul je even moeten zoeken om bij het meeting point met Dushi Taxi te komen. Om je op weg te helpen hierbij een duidelijke video om je te laten zien waar je heen moet.

BEKIJK MEETING POINT OP HATO AIRPORT

Boek Dushi Taxi voor je vliegveld-transfer

 • Vooraf duidelijkheid over tarief
 • Vanaf Hato naar je accommodatie gegarandeerd geen vreemden bij je in de taxi
 • Nu reserveren, pas betalen na de rit
 • Betrouwbaar, punctueel en altijd vrolijk!

Waarom boeken via villapanseiku.com

 • Géén aanbetaling; betaal pas na je taxirit
 • Laagste prijs; geen opslag door tussenhandel
 • Je reserveert direct bij Dushi Taxi
TAXI 144 Natasja Gibbs Call 005999-5168863 or Make a reservation at natasjagibbs@hotmail.com.We go the extra mile, with a smile!

Related posts

Een dag excursie naar Klein Curaçao

 • 14 februari 2021
 • Blog

Een dag excursie naar Klein Curaçao

Klein Curaçao is een onbewoond, tropisch eilandje ten zuidoosten van… Read More

En toen was er…. #corona

Een nachtmerrie die begin. Tijdens de uitbraak van het Corona virus was onze dochter…

Read More

3 weken vliegen voorbij

 • 3 november 2019
 • Blog

De afgelopen week hebben we veel plezier gehad. Elke morgen om half 7 wakker en dan heerlijk genieten op de porch van…

Read More

Search

Compare listings

Compare