Wat zijn onze tarieven?

Prijzen
De basisprijs is gebaseerd op een verblijf van 4 personen.
Laagseizoen: € 149,- PER DAG
Hoogseizoen (22-04-tot 06-05) 2023  en 14-10 tot 28-10 2023 (juli/augustus): € 179,- PER DAG
Piekseizoen (Kerstperiode en Nieuwjaar): € 199.- PER DAG

(Voor een extra persoon wordt € 12,50 per nacht in rekening gebracht).De minimale verblijfsduur is 7 nachten.

Check-in tijd is: tot 16:00 uur. Check-out tijd is: 11:00 uur.
Late check-out tot … (in overleg met onze beheerders) € 95,00

Kinderen
Kinderen van alle leeftijden zijn toegestaan.

Toeslagen voor kinderen
Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis verblijven

Kinderbedjes
Kinderen tot en met 3 jaar verblijven gratis wanneer er gebruik wordt gemaakt van een beschikbaar kinderbedje. (€ 1,00 per nacht)

Prijzen zijn inclusief:

  • Gratis gebruik van Wifi
  • Gebruik van bad- en handdoeken
  • Gebruik van TV met films en F1
  • Gebruik van zwembad

Prijzen zijn exclusief:

  • 7% Omzetbelasting (voorheen toeristenbelasting)
  • Linnengoed & eind schoonmaak € 150,00 (bij meer dan 10 dagen zal er een extra schoonmaak plaatsvinden a € 95,00 welke zal worden doorbelast)
  • De borgsom bedraagt €  500,00
  • Verbruik van elektra en water gelden de actuele prijzen in NAF. Leverancier is Aquaelectra. Betalings- en bankkosten zijn voor rekening huurder. (zie hieronder “verbruik water/electriciteit’)

Verbruik water
Water is zeer kostbaar op Curaçao omdat het uit zeewater gewonnen moet worden. Voor het verbruik vragen wij de actuele prijs van Aquaelectra in NAF, bij vertrek, afgerond naar boven in eenheden van 0,5 m³. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen. Extra bank- en betaalkosten zijn voor rekening huurder.

Rates

Verbruik elektriciteit
Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik. Voor het verbruik van elektriciteit vragen wij de actuele prijs in NAF, bij vertrek, per kWh zoals vermeld bij Aquaelectra. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen. Extra bank- en betaalkosten zijn voor rekening huurder.

Rates

Aankomst en Vertrek
U kunt op iedere dag aankomen en vertrekken. Wij stemmen de aankomsttijd af op uw vlucht. Op de dag van vertrek verzoeken wij u de villa uiterlijk om 11.00 uur te verlaten, zodat wij deze gereed kunnen maken voor de volgende gasten. Als er geen nieuwe gasten komen kunt u een late check-out boeken (€ 75,00) en gebruik blijven maken van de villa tot uw vertrek naar de luchthaven.

Betalingen
Na reservering ontvangt u een factuur voor de gehele huurperiode, de verplichte 7% omzetbelasting en de € 500,00 borg. De aanbetaling van 50% dient u binnen 7 dagen na factuurdatum te hebben voldaan en zal worden verzonden na uw boeking. Pas als de betaling binnen is, is de boeking definitief.

Het resterende bedrag van 50% dient u te voldoen uiterlijk 6 tot 8 weken vóór aankomst. Bij niet tijdige betalingen vervallen alle op ons te verhalen aanspraken.
De kosten voor het verbruik van overtollig water, elektra en andere eventuele extra services worden verrekend met de borg. Het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen na vertrek weer teruggestort.

Annulering
Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. Indien de woning in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van € 150,00.

Indien u tot annulering besluit, om welke reden dan ook, bent u ons schadeloosstelling verschuldigd. Deze bedraagt bij annulering tot:

✔️ 3 maanden voor aankomstdatum: 25% van de totale huursom

✔️ 2 maanden voor aankomstdatum: 50% van de totale huursom

✔️ 1 maand voor aankomstdatum: 75% van de totale huursom

✔️ binnen 1 maand voor aankomstdatum: 100% van de totale huursom

Search

Compare listings

Compare