Tropisch koekje zelf maken

Panseiku – Geroosterde pinda’s gehuld in een glazuurlaag van donkerbruine suiker.
Ingrediënten:

  • 500 gram geroosterde pinda’s
  • 500 gram suiker
  • 200 ml water
  • 1 dopje vanille essence
  • Geraspte gember

Bereidingswijze:
Kook de suiker en water in een pan tot de suiker is opgegaan en er een caramel ontstaat.
Het beste om dit te doen is ongeveer 120 graden.
Haal de pan van het vuur en voeg de gember,pinda’s en vanille toe.
Roer het geheel door elkaar.

Neem een bakplaat met bakfolie en strooi de massa hierop en laat het afkoelen. Na ongeveer 30 minuten is de Panseiku gereed voor consumptie.

Eet smakelijk

Search

oktober 2022

  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

november 2022

  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
0 Volwassenen
0 Kinderen
Pets

Compare listings

Compare

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten