Welkom bij Villa Panseiku

Toe aan een verdiende vakantie, met zon, zee en strand op een tropisch eiland in de Caribbean? Dan heten wij u van harte welkom.

Tropische villa met privé zwembad in de Caribbean

AD0B1148

Woonkamer

De woonkamer heeft een ruime indeling volledig voorzien van nieuwe meubelen. Hier kunt u ruim met 6 personen heerlijk genieten en tv kijken. Ook zijn er voldoende spelletjes aanwezig alsmede diversen boeken. Via de tv-box kunnen er films en televisie uit de gehele wereld bekeken worden.

AD0B1142

Slaapkamers

Alle 3 slaapkamers zijn voorzien van een 2 persoonsbed, ruime kleding kast en is er een airconditioning aanwezig om de nachten lekker koel te houden. Alle slaapkamers hebben een bed van 180×200. Er is zelfs een extra 1 persoonsbed beschikbaar op de 4e slaapkamer.

Keuken

De keuken heeft alle voorzieningen die men nodig heeft. Koffiezetapparaat, koelkast, 6-pits gasfornuis alsmede bestek, borden, kopjes en glazen voor 12 personen. Natuurlijk zijn ook andere keuken accessoires aanwezig.

Lekker ontspannen

Volledige privacy, lekker buiten koken of ontspannen in de hangmat. We zien u graag en bezorgen u een fijne vakantie.

Kalender (Beschikbaarheid)


Bezoek ook eens klein Curacao met een powerboat

Een super ervaring om met Tamara of Irvin en hun powerboats klein Curacao te bezoeken. Zwem in kristalhelder water tussen de schildpadden en bezoek de vuurtoren. Compleet verzorgd inclusief lunch en drinken. Bezoek hun website en geef door dat je via ons komt, wellicht geven ze nog korting

Search

Compare listings

Compare